stand van zaken

Even een korte update, helaas is alles anders gelopen dan gepland. Niks geen kerstdecoratie op de site sorry daarvoor, inmiddels is het zelfs alweer bijna half januari. Het is niet dat ik stil heb gezeten maar het zijn zulke gekke tijden, en binnenkort start ik in mijn laatste jaar van de opleiding persoonlijk begeleider niveau 4 in de gehandicaptenzorg dus druk druk en nog eens druk! Maar ik heb wel wat gedaan hoor wat ook een belangrijke grote stap in de volgende fase van Truusje is.

Lees meer »

Herfst

Wat gaat die tijd toch snel het is alweer herfst, heel gek misschien maar dit is mijn favoriete seizoen. De kleuren en de geur als je in het bos wandelt, ik hou er van. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om 's morgens vroeg op een druilerige ochtend met de hond naar het bos te gaan. Lekker de rust in, weg uit de dagelijkse hectiek, mijn hoofd leegmaken. En wat ik nog meer zo fijn vind aan de herfst is dat we alweer gaan aftellen naar de kerst, nog zo een favoriete periode van me. Ik ben nu druk met het maken van allerlei leuke kerstdecoraties, dus houdt de site goed in de gaten.

Lees meer »

Daar zijn we weer

Na een flinke stilte ben ik er dan eindelijk weer, het is zo een hectische rare tijd geweest dat Truusje even een beetje op de achtergrond was verdwenen. Maar de stilte is voorbij:-).

Lees meer »