De lente

Gepubliceerd op 8 februari 2020 om 23:25

Helppp ik ga ook bloggen!!!

Ik dacht vandaag weet je wat ik ga ook bloggen, pfft dat bleek niet zo simpel te zijn zeg. Inmiddels is het 23.00 en er staat nog niets zinnigs, maar ach we zijn begonnen denk ik dan maar bij mezelf. 

 

Dus bij deze de eerste blog van Truusje.

Vandaag maar eens begonnen met een leuk nieuw patroon om een windlicht van macramé te maken, want bij mij is de lente al begonnen. Zodra de feestdagen voorbij zijn begin ik al met het voorjaar (vooral in mijn hoofd), en daar horen vrolijke dingen bij zoals die schattige Boho/Ibiza windlichten die je altijd in de lente en de zomer overal ziet. Dus nu dacht ik het is "bijna" lente en Valentijnsdag staat voor de deur, 2 vliegen in 1 klap voor mij. Want deze zijn leuk voor Valentijn met die hartjes, maar kunnen natuurlijk altijd neergezet worden tenminste dat vind ik.

 

Nu nog alles uitwerken dan zal binnenkort het patroon ook beschikbaar zijn, en kan ik ook leuke pakketjes maken voor de aankomende braderieën want ja ook die beginnen binnenkort weer.

 

Genoeg te doen dus voorlopig:-).

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.