Daar zijn we weer

Gepubliceerd op 2 augustus 2020 om 21:09

Na een flinke stilte ben ik er dan eindelijk weer, het is zo een hectische rare tijd geweest dat Truusje even een beetje op de achtergrond was verdwenen. Maar de stilte is voorbij:-).

 

Truusje is back!!!!

 

Na alle hectiek van afgelopen periode heb ik eindelijk weer de tijd en inspiratie om mooie dingen te gaan creëren. Naast Truusje heb ik namelijk nog een baan in de gehandicaptenzorg en doe ik ook nog de opleiding cliëntbegeleider, dus ja dat was even een drukke tijd. En ja iedereen weet wel wat er de afgelopen tijd speelt en daar gaan we het verder ook niet over hebben.

 

Waar we het wel over gaan hebben zijn de nieuwe creaties die onderweg zijn, het is nu nog wel zomer maar ik ben al druk bezig met het bedenken voor het najaar en ja zelfs de kerst zit alweer aan te komen, je kan niet vroeg genoeg zijn. In mijn volgende blog zal ik jullie meenemen in het proces van het maken van de najaar/wintercollectie.

 

Hiernaast een foto van mijn laatste creatie die nu ook in de shop verkrijgbaar is  Deze eyecatcher is van 3 mm katoen geknoopt en hangt aan drijfhout. Is 34 cm. breed en 38 cm. lang.

 

Tot snel,

 

Groetjes Truusje

 

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.