stand van zaken

Gepubliceerd op 11 januari 2021 om 15:15

Even een korte update, helaas is alles anders gelopen dan gepland. Niks geen kerstdecoratie op de site sorry daarvoor, inmiddels is het zelfs alweer bijna half januari. Het is niet dat ik stil heb gezeten maar het zijn zulke gekke tijden, en binnenkort start ik in mijn laatste jaar van de opleiding persoonlijk begeleider niveau 4 in de gehandicaptenzorg dus druk druk en nog eens druk! Maar ik heb wel wat gedaan hoor wat ook een belangrijke grote stap in de volgende fase van Truusje is.

 

Truusje is nu ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!!!!!! Dat betekend dat we meer kunnen gaan doen en dat we straks niet alleen maar de handgemaakte producten verkopen, maar we gaan ook materialen verkopen zodat je zo aan de slag kunt. Wel zo makkelijk al zeg ik het zelf.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.